Snabblån

Snabblån

är oftast ett lån på en mindre summa som du betalar tillbaka efter en kort tid och utan någon form av säkerhet. Du ansöker via nätet eller mobilen och får dina pengar omgående, allt går snabbt med dessa snabblån!

Gratis snabblån

Det finns lånegivare, Ferratum, Vivus, viaconto och meddelandelån som faktiskt lånar ut pengar utan ränta eller avgifter.

De erbjuder dig ett helt grattis snabblån mellan 500 kr upp till 15.000 kr med en låneperiod om 30 dagar.

Så bara du betalar ditt lån i tid så blir det helt kostnadsfritt för dig.

Snabblån utan UC

Det är många som söker efter ett snabblån och vill helst undvika UC. UC är en kreditupplysning som Sveriges största banker äger och använder för att kunna kolla hur deras kunder hanterar sin ekonomi. Det drabba dig negativt  om du har för många förfrågningar hos UC. Vilket kan resultera qtt bankerna kan ge dig avslag på framtida bolån eller andra lån.

Snabblån med betalningsanmärkning

Har du tidigare haft en betalningsanmärkning? Ingen fara, du kan faktiskt hos några klångivare få ett snabblån trots betalningsanmärkning under förutsättning att du betal av din tidigare skuld. Vi rekommenderar inte att låna pengar om du vet att din ekonomi inte klarar av det, tänk verkligen en gång innan du väljer att ta ett nytt snabblån när du har en betalningsanmärkning.

Att alltid tänka på

Kom ihåg och ett varningensord till våra besökare ett snabblån är ett dyrt lån samt att du skall aldrig ta ett nytt lån för att betala av ett annat lån.

Gör alltid en budget så du ser hur mycket du klarar av att betala i ränta och avgifter per månad, en bra grundregel som vi verkligen uppmanar våra besökare att följa, då vet du hur mycket lån du klarar av.